Dirk van der Zwaag gekozen als lijsttrekker VVD

Aalsmeer – De plaatselijke VVD Aalsmeer-Kudelstaart heeft unaniem de huidige fractievoorzitter Dirk van der Zwaag aangewezen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Van der Zwaag is al jaren een bekend gezicht in de Aalsmeerse politiek en werd fractievoorzitter in 2018 toen Robert van Rijn wethouder werd voor de lokale VVD. De 61-jarige Van der Zwaag is al jaren zelfstandig ondernemer en werkzaam als interim-manager/-adviseur op het vlak van financiën en control bij hoofdzakelijk gemeenten.

Samen
Tevens stelde de VVD het verkiezingsprogramma samen: ‘Wij doen het samen in Aalsmeer”. De standpunten en plannen van dit programma worden binnenkort gepresenteerd. De lokale VVD kiest voor samenwerking als rode draad in het programma rondom de Aalsmeerse thema’s als wonen, ondernemen, economie, duurzaamheid, zorg en ontspanning.

Duo
Robert van Rijn (1977), woonachtig in Rijsenhout, is kandidaat-wethouder voor de VVD en wil graag zijn karwei, gedurende een volgende periode, afmaken in Aalsmeer. De VVD in een persbericht: “Van der Zwaag en Van Rijn zijn een herkenbaar duo die laten zien dat je op alle vlakken moet samenwerken om Aalsmeer weer een stuk mooier te maken: in de gemeenschap, samen met ondernemers, met inwoners, en met alle politieke stromingen.”

Foto: Van der Zwaag (r) en Van Rijn (l)

Gepubliceerd: 26 oktober 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×