Halloween-activiteit voor kinderen in Aalsmeer Centrum

Aalsmeer – De ondernemers in Aalsmeer Centrum organiseren op zaterdag 30 oktober vanaf 12.00 uur een Halloween-feestje in de winkelstraten. Op het Molenplein kunnen kinderen pompoenen uithollen en versieren, er is een springkussen en ze kunnen worden geschminkt. Kom verkleed naar Aalsmeer Centrum en ga gratis op de foto bij Fotowinkel Aalsmeer. Voor iedereen is er een lekker pompoensoepje bij Slagerij Steen en door de straten loopt een heus ‘Dracula’-orkestje. Ook worden er kleine cadeautjes uitgedeeld.

Pompoenenspeurtocht
Het is inmiddels een traditie geworden en daarom ook nu weer de pompoenenspeurtocht. Kinderen kunnen speuren naar pompoenen met daarop een letter die samen een zinnetje maken. De pompoenen liggen vanaf maandag 25 oktober al in de etalages. Tijdens het Halloween-feestje kunnen de oplossingen tussen 12.00 en 15.30 uur ingeleverd worden op het Molenplein. Om 16.00 uur worden er verschillende winnaars getrokken die kans maken op geweldige prijzen, waaronder pannenkoeken eten met vier personen en zelfs vier kaartjes voor de Efteling!

Gepubliceerd: 19 oktober 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×