Herenweg Leimuiden overdag afgesloten tot kerst

Kudelstaart/Leimuiden – De Herenweg in Leimuiden is de afgelopen jaren zodanig achteruit gegaan, dat groot onderhoud op korte termijn noodzakelijk is. Vanaf 1 november gaat aannemer Versluys Bodegraven aan de slag. Het oude asfalt wordt verwijderd, de fundering wordt waar nodig hersteld en aansluitend wordt er een nieuwe asfalt laag aangebracht.

Tussen 1 november en Kerst is de Herenweg tussen de kruising met de Overloop en de kruising met de Ambachtsheerweg van maandag tot en met vrijdag tussen 06.00 en 18.00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. Het doorgaand verkeer wordt tijdens de hele periode van werkzaamheden omgeleid. Aanwonenden kunnen hun woning bereiken.

Gepubliceerd: 19 oktober 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×