Mark & Eric Pubquiz live in The Beach

Aalsmeer/Kudelstaart – Op zaterdag 30 oktober vindt direct na dag 1 van de RA Top 300 de tiende editie van de ‘Mark en Eric Show’ Pubquiz plaats. De afgelopen negen edities vonden volledig online plaats, maar éindelijk gaat het dan gebeuren: bij deze pubquiz kun je in levenden lijve aanwezig zijn!

Het feest vindt plaats in The Beach, een tafel kost tien euro om mee te spelen en de prijzenpot is zoals altijd weer legendarisch. De eerste tafels zijn al verkocht, dus zorg dat jij nog snel jouw tafel met jouw team claimt via www.radioaalsmeer.nl/pubquiz30.

Wees er snel bij, want vol = vol! Tientje, tafel, topavond.

Gepubliceerd: 5 oktober 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×