Fietser gewond op Oosteinderweg en weer raak op Hornweg

Aalsmeer – Dinsdagmiddag 5 oktober is een fietser op de Oosteinderweg in Aalsmeer aangereden door een automobilist. De fietser raakte zwaargewond waardoor de hulp van de traumahelikoter noodzakelijk was. De helikopter kon vlakbij het ongeval landen op het terrein voor de Oosterkerk.
Tevens arriveerden er meerdere ambulances. Het slachtoffer is met spoed en onder begeleiding van een trauma-arts per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. De politie heeft de weg enige tijd afgezet om een nader onderzoek naar de toedracht van de aanrijding te doen.

Foto: John Tesselaar

Weer raak op de Hornweg
Eerder dinsdagochtend was het ook (voor de zoveelste keer) raak op de Hornweg. Opnieuw wist een onfortuinlijke bestuurder van een bakwagentje de complete laadbak van zijn auto af te rijden tegen het inmiddels beruchte viaduct op de Hornweg. Alle tot nu toe genomen maatregelen om bestuurders te attenderen op het 2,5m lage horrorviaduct, blijken in de praktijk nog steeds niet altijd goed te werken. Regelmatig zie je wel bestuurders van te hoge vracht- of bestelauto’s op het laatste moment keren, zoals ook de bergingsauto van H. v/d Vliet uit Abbenes, die de stuk gereden auto kwam ophalen en de restanten weer bij elkaar mocht vegen. Hoeveel zullen er nog volgen?

Foto: VTF | Vivian Tusveld

Gepubliceerd: 5 oktober 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×