TVK presenteert 'Plaza-Suite' in Dorpshuis

Kudelstaart – Ook toneelvereniging Kudelstaart mag en kan weer het toneel op! Om dit te vieren komen zij met een feestelijke première op vrijdag 19 november, want TVK presenteert ‘Plaza-Suite’ een stuk geschreven door Neil Simon. Daarna is de voorstelling ook nog te zien op 20 en 26 november.

De spelers zijn na een lange periode stilzitten er weer helemaal klaar voor en staan te popelen om te mogen optreden. Na maandenlang repeteren, staat het geheel inmiddels als een hotel! De toneelvereniging staat dan ook klaar om het publiek een leuk, luchtige avond uit te kunnen aanbieden in het dorpshuis van Kudelstaart.

De kaarten kosten €12,50 en zijn verkrijgbaar op 30 oktober tussen 11.00 en 13.00 uur in het Dorpshuis en daarna bij slijterij Van Lammeren in Kudelstaart, bakkerij Vooges (Zijdstraat, Aalsmeer) en via www.toneelverenigingkudelstaart.nl.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 5 oktober 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×