Ook de Stommeerweg gaat dicht

Aalsmeer – Van maandag 18 oktober tot en met vrijdag 29 oktober voert aannemer Van der Ven werkzaamheden aan de Stommeerweg uit voor het Waterfront. Zo komt er een nieuwe zebra, wordt de aanwezige zebra ter hoogte van Stommeerweg 91 verder vormgegeven en de drempel ter hoogte van Stommeerweg 131 verwijderd.

Wegafsluiting
Om de werkzaamheden uit te voeren wordt het gedeelte tussen de 1e J.C. Mensinglaan en de Zwarteweg van maandag 18 oktober tot en met vrijdag 29 oktober afgesloten voor het verkeer. Het vet oetpad aan de kant van het water blijft wel open en er is een omleidingsroute van kracht voor de rest van het verkeer.

Extra werkzaamheden
Tijdens de wegafsluiting voert aannemer van Gelder ook gelijk kabel- en leidingenwerkzaamheden uit voor Liander. Door gebruik te maken van dezelfde wegafsluiting wordt de verkeershinder zoveel veel mogelijk beperkt.

Informatie
Voor vragen over dit werk kan van maandag t/m donderdag van 8.00 uur tot 17.00 uur contact opgenomen worden met de aannemer: via telefoonnummer 0418-700013 of per e-mail corine@vanderven.nl.

Gepubliceerd: 6 oktober 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×