Ontspanning in de Week van de Mantelzorg

Aalsmeer – De Nationale Dag van de Mantelzorg op 10 november komt er weer aan. Daarom plaatst Mantelzorg & Meer in de week rond die dag een verdiende schijnwerper op de mantelzorger. Zeker met de afgelopen Coronaperiode was het voor veel mantelzorgers niet gemakkelijk. Genoeg reden om weer een ontspannen moment aan te bieden. Van 8 tot en met 13 november organiseren we diverse activiteiten; online maar ook op locatie. Mantelzorgers die wonen in de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn en in Ouderkerk aan de Amstel kunnen hier aan meedoen.

Welke activiteiten zijn er?
Op locatie is er onder andere keuze uit een rondleiding door het Cobra museum, bloemschikken, lekker eten bij Eetze, bowlen en golf. Online (via Zoom) bieden wij: Pilates, tekenen, diverse rondleidingen door Amsterdam, een minicursus fotografie en een pubquiz.

Aanmelden
Mantelzorgers die ingeschreven staan bij Mantelzorg & Meer, ontvangen rechtstreeks een uitnodiging. Mantelzorgers die nog niet ingeschreven zijn als mantelzorger kunnen zich kosteloos inschrijven via deze site. Daarna ontvangen zij een uitnodiging waarmee zij zich online kunnen aanmelden voor een activiteit. Dit is mogelijk vanaf 11 oktober 09.00 uur tot en met 22 oktober 17.00 uur. Deelname aan een activiteit is ook zonder kosten. Wij hopen dat veel mantelzorgers plezier beleven tijdens deze Week van de Mantelzorg!

Gepubliceerd: 6 oktober 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×