Stem voor de publieksprijs Onderneming van het Jaar verkiezing

Aalsmeer – Dit jaar wordt weer de Onderneming van het Jaar verkiezing gehouden. De finale avond is op 12 november in The Beach. Tijdens deze avond wordt voor het eerst ook de ‘Publieksprijs’ uitgereikt. Iedereen kan vanaf 27 september stemmen op hun favoriete bedrijf via de website van Nieuw Ondernemend.
Wethouder Robert van Rijn: “Ik ben erg benieuwd welk bedrijf straks naar huis gaat met deze eervolle titel. Mooi is dat alle deelnemers, ook de bedrijven die in de voorronde zijn afgevallen meedoen voor deze prijs. Tijdens de finale avond op 12 november wordt bekend gemaakt wie deze publieksprijs heeft gewonnen.”

Hoe stemmen?
Op de website nieuwondernemendaalsmeer.nl kan iedereen stemmen. Per e-mailadres kan er maar éénmaal gestemd worden. Op de site staan de bedrijven in alfabetische volgorde.

Op wie stemmen?
Alle bedrijven uit de vier categorieën dingen mee voor de publieksprijs. Dit zijn de MKB groot bedrijven: Burgers Carrosserie , Bosman Van Zaal en Hortus Supplies International B.V.
De MKB klein bedrijven: Zeilmakerij Aalsmeer, Werkgroup, TCT techniek, DC Systems, Bloomgift, Veritas ICT Services B.V. , See me Fit, Deboprojects, Now Organic International B.V. en Circular Plastics.
In de starters: Nieuwe Koers Zeilvermakerij, Lunchlokaal de Drukker, Golden Circle Events, Eetcafe De Zwarte Ruiter en Laurens Niezen fotografie.
En de ZZP-ers: diEMode, Bloemies, Little Cactuz, Aan Marketing, Langeraad Installatie en MM trading Melz essentials.

Finale avond op 12 november
Wilt u ook naar de finale avond komen? Meldt u dan aan op de website: nieuwondernemendaalsmeer.nl

Gepubliceerd: 4 oktober 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×