Binnenbrand in Studio's Aalsmeer snel onder controle

Maandagmiddag is rond kwart voor een een brand uitgebroken in de buurt van de oude foyer van Studio’s Aalsmeer. De brandweer was snel ter plaatse met meerdere wagens, en schaalde op naar ‘grote brand’ om meer materiaal op locatie te krijgen. De politie heeft de omgeving afgezet.

Rond half twee werd het sein ‘brand meester’ gegeven.

De 150 personen die in het pand aanwezig waren hebben het veilig kunnen verlaten. Twee personen zijn in de ambulance nagekeken in verband met het inhaleren van rook. Ook de opnames van ‘The Masked Singer’ werden stilgelegd.

De brandweer meldt dat er nog veel rook in dat deel van het pand is, waardoor het voorlopig nog niet te betreden is. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

 

 

Foto: Klaas Leegwater via Twitter

Gepubliceerd: 4 oktober 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×