Bibliotheek organiseert collegereeks over Amerika

Amstelland – In het kader van Nederland Leest organiseert de Bibliotheek Amstelland samen met Stichting Oud Geleerd, Jong Gedaan een collegereeks speciaal voor 55-plussers. Het onderwerp van deze reeks is Amerika.

Amerika. Het machtigste land ter wereld, maar voor velen ook een onbegrijpelijk land. Docent Tijmen laat zien hoe een relatief jong land als Amerika zich heeft ontwikkeld en daarbij een unieke identiteit heeft weten te ontwikkelen. In het eerste collegeblok staat de geschiedenis van Amerika centraal. In het tweede blok verbinden we de geschiedenis aan de vorming van de hedendaagse Amerikaanse samenleving.

Schrijf je in voor de twee collegeblokken op maandag 15 en maandag 22 november en ontmoet mensen die hier net als jij in geïnteresseerd zijn! Een kaartje geeft toegang tot allebei de collegeblokken van 2 uur (met pauze) op maandag 15 november 10.15-12.30 en maandag 22 november 10:15-12:30. Meer informatie en aanmelden kan via de website van de bibliotheek: www.debibliotheekamstelland.nl.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 4 november 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×