'Echt Esther' ontvangt Bob van den Heuvel

Soms is het leven gewoon een feestje! Hoe leuk is het als je een ‘Bekende Aalsmeerder’ mag ontvangen aan tafel. Bob van den Heuvel, geboren en getogen in Aalsmeer, en vooral bekend als bloembinder. Hij wordt 25 november geïnterviewd door Esther Sparnaaij bij ‘Echt Esther’.

Bob had de eerste jaren een winkel in de Weteringstraat, later betrok hij het bekende witte pand in de Zijdstraat. Uiteraard betekende dat ook werken voor de vak-tentoonstelling en talloze corsowagens.

In de afgelopen tien jaar is hij drie nieuwe wegen ingeslagen. Schilderen, wat onder meer heeft geleid tot een drieluik op de zijkant van een flat in Kudelstaart. Met “Bob & Gon” is hij de theaterkant opgegaan waarbij hij samen met Gon en een werkgroep maandelijks mooie voorstellingen organiseert in de Oude Veiling. En het derde pad, op verzoek van de Bovenlanden, is Bob columnist geworden voor de Nieuwe Meerbode onder pseudoniem “Bob in de Bovenlanden”. Uiteindelijk heeft dat geresulteerd in een mooi boek.

Jullie begrijpen, heel veel redenen voor een mooi gesprek. Heb jij ook een vraag voor Bob? Mail naar esther@radioaalsmeer.nl en meeluisteren kan donderdag vanaf 19:00 uur overal ter wereld via: www.radioaalsmeer.nl

Gepubliceerd: 23 november 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×