Fotograaf Stefanie de Boer in ‘Door de Mangel

Maandagavond 22 november ontvingen Marion Geisler en Elbert Huijts de 325e gast in ‘Door de Mangel’. De enthousiaste, behulpzame en nieuwsgierige Laurens Niezen nam plaats in de voor hem bekende studio. De nieuwsfotograaf en cameraman vertelde dat hij doordat hij stage moest lopen in het mediawereldje terecht kwam. Fotograferen trok hem altijd al en nu is hij samen met twee collega’s een eigen persbureau gestart. “Zo heb ik afgelopen vrijdag foto’s gemaakt van de rellen in Rotterdam”. Ook mindere fraaie momenten maakte hij mee. Wat hem het meest bijblijft zijn de bedreigingen die onlangs geuit werden aan zijn adres toen hij een brand fotografeerde in Aalsmeer. “Toen werd ik opeens zelf landelijk nieuws”, aldus de jonge Aalsmeerder.

In ‘Door de Mangel’ zoekt de gast zelf zijn opvolger en dat heeft ook Laurens gedaan. Hij houdt het bij fotografie en heeft fotograaf Stefanie de Boer gevraagd op maandag 29 november achter de microfoon plaats te nemen. Laurens wil graag weten hoe zij haar werk in deze coronatijd ervaart. Dit en meer hoor je maandag vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

 

Foto: Stefanie de Boer

Gepubliceerd: 23 november 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×