'De Top 10 van....' Deborah Bothe

Iedere maandagavond tussen 20.00 en 21.00 uur ontvangen vader en dochter Rinus en Talitha van Itterzon een bekende of onbekende Aalsmeerder of Kudelstaarter in hun programma ‘De Top 10 van…’. Aan de hand van de zorgvuldig uitgekozen tien liedjes van de gast komen we meer over hem of haar te weten.

Maandag 15 november is Deborah Bothe te gast in de radiostudio, waar ze ooit zelf meehielp bij het radioprogramma ‘Vrijdagavondcafé’. Ze is moeder van twee zonen en is werkzaam als project manager bij Stichting Kanker.nl.

Benieuwd naar de tien favoriete nummers van deze enthousiaste Aalsmeerse? Luister dan maandagavond om 20.00 uur naar Radio Aalsmeer.

 

 

 

Gepubliceerd: 9 november 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×