‘Door de Mangel’ ontvangt drukker Pim van Zwieten

Afgelopen maandag ontvingen Marion Geisler en Elbert Huijts de 323e gast in ‘Door de Mangel’. De Aalsmeerse Gerda Keessen komt van de Buurt, maar verhuisde als jonge moeder naar Frankrijk. Daar kwam ze erachter dat ze toch eigenlijk een echte Aalsmeerse was en keerde terug naar het bloemendorp. Na eerst als vaste invaller in het basisonderwijs gewerkt te hebben, is zij een zeilvermakerij gestart. “Ik heb een werkplaats aan huis en stoffeer ook meubels”, vertelde de spontane, stressgevoelige doorzetter. In haar vrije tijd doet zij aan sportklimmen.

In overeenstemming met de opzet van de talkshow die al 8-jaar wekelijks op de maandagavond te horen is, heeft ook Gerda een nieuwe gast voorgedragen. Komende maandag neemt Pim van Zwieten plaats achter de microfoon. De drukker is een jaar geleden een lunchlokaal begonnen in zijn drukkerij. Gerda is benieuwd hoe hij alle ballen in de lucht weet te houden. Dit en meer hoor je volgende week maandag vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 9 november 2021 om 10:08 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×