Doopsgezinde Bazar Experience met online veiling

Aalsmeer – Ook dit jaar wil de Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer weer zoveel mogelijk inzamelen voor de goede doelen. Dat gaat deze keer met een spetterende livestream en een nog nooit eerder vertoonde online veiling. Dit wil je als bazarliefhebber toch niet missen?

Vrijdag 19 november
20.15 uur pubquiz. Meedoen is makkelijk. Maak vijf euro over op de bankrekening IBAN: NL47 RABO 0300 1219 62 van de Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer. Dit kan tot en met 18 november. Heel belangrijk is om bij de overboeking je e-mailadres te vermelden. Vervang het @-teken voor een hoofdletter A. Op dit mailadres krijg je een link naar de livestream.

Zaterdag 20 november
Om 10.30 uur start de livestream via www.dgaalsmeer.nl. Tijdens deze wervelende show is de online veiling ‘the place to be’. Hier bied je op de mooiste dingen, hier vind je wat je anders op de bazar zou scoren. Denk aan een poolbiljart, een Makkumerbord met certificaat en nog vele andere verrassende kavels. Foto’s vind je op de website.

Daarnaast is er uiteraard de verloting van de grote Quilt en worden er flinke prijzen verloot onder de donateurs… De opbrengst gaat geheel naar de goede doelen, daar doen we het voor. Dus doneer of bied mee tijdens deze unieke ervaring.

Bloemenstand buiten
Wat ook kan is verse bloemen kopen bij de stand buiten op het kerkplein. Geef een bloemetje cadeau en steun daarmee de goede doelen. Dubbelgroot plezier!

Gepubliceerd: 16 november 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×