In Memoriam Cor Trommel

Cor, wij moesten geschokt en verdrietig van je afscheid nemen, zo plotseling en onverwacht. 22 jaar was jij onze accordeonist bij ons Aalsmeers Smartlappenkoor ‘Denk aan de Buren’. Wat hebben wij samen met jou veel lief en leed mogen vertolken. Jij op jouw onvergetelijke manier passend bij de meest uiteenlopende teksten. En dan was je blij en
voldaan als we een mooie uitvoering hadden.

Nooit meer klinkt jouw ‘Dominator’ met dat prachtige geluid. Nooit meer van je humor genieten en gezellige ‘After Partys’ hebben na een repetitie of optreden. Wat zullen we dat missen, maar je leeft in onze herinnering voort.
Het wordt nooit meer zoals het was en het is wat het is.

Rust zacht Cor.
Namens alle koorleden van‘Denk aan de Buren’.

Ook Radio Aalsmeer sluit zich daarbij aan. Familie en vrienden: heel veel sterkte. Aalsmeer is weer een markante inwoner armer. 

Foto: Cor Trommel

Gepubliceerd: 16 november 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×