Mark en Eric Sinterklaasbingo met Aalsmeerse Sint

Op vrijdag 3 december komt er hoog bezoek in de Radio Aalsmeer studio. De Aalsmeerse Sint komt langs. Deze multi-getalenteerde man kan namelijk ook een Bingo organiseren. Samen met hosts Mark en Eric wordt er een Sinterklaas Foute Muziek Bingo georganiseerd waar de kijkers en luisteraars aan mee kunnen doen vanuit huis.

Helaas is de derde lockdown een feit. Hoog tijd om een gezellige avond vanuit huis te beleven! In de eerste twee lockdowns entertainde het team van de Mark en Eric Show met de welbekende pubquizzen. Nu dus een Muziek Bingo. “In rap tempo komen een hoop verschillende nummers voorbij, de mensen thuis kruizen met hun eigen bingokaart de nummers aan”, aldus Mark Simoons.

“Meedoen is simpel, bezoek de website www.markeneric.nl en maak jouw eigen bingokaart aan”, vertelt Eric Spaargaren. Ook komt Erna Kuin met een geweldig Sinterklaasgedicht!

Ze starten om 20:00 uur en gaan door tot 22:00 uur. Natuurlijk gaat de Zoom aan zodat we toch nog een groot Sintfeest met elkaar hebben! Meekijken kan via kanaal 12 van Radio Aalsmeer.

Gepubliceerd: 30 november 2021 om 8:22 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×