Nieuwsfotograaf Laurens Niezen in ‘Door de Mangel’

Vorige week maandag ontvingen Marion Geisler en Elbert Huijts de 324e gast in ‘Door de Mangel’. De rustige, overzichtelijke en relaxte Pim van Zwieten nam plaats achter de microfoon. Een mooiere timing was er niet, want de vrijdag daarvoor werd hij verkozen tot ‘Starter van het jaar’ bij de Onderneming van het jaar-verkiezing. Samen met zijn vader begon hij de drukkerij aan het eind van de Oosteinderweg. Toen echter het digitale tijdperk zijn intrede deed, moest hij zijn strategie veranderen en startte hij een lunchlokaal in zijn drukkerij.

Zoals te doen gebruikelijk heeft ook Pim een nieuwe gast gevonden. Komende maandag komt een oude bekende van Radio Aalsmeer naar de studio. Nieuwsfotograaf en cameraman Laurens Niezen zal komen vertellen over zijn interessante werk. Onder andere de vraag van Pim of hij altijd al dit werk heeft willen doen, zullen Marion en Elbert aan hem voorleggen. Dit en meer hoor je maandag 22 november vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist

Gepubliceerd: 16 november 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×