'November Nineties' in extra lange 'Aalsmeer by Night'

Donderdag 18 november is er weer een extra lange ‘Aalsmeer by Night’ op Radio Aalsmeer! Ook deze avond duikt presentator Meindert van der Zwaard vanaf 20.00 uur in de muziek uit de jaren 90. Hij draait de leukste en opmerkelijkste muziek uit het tijdperk 1990-1999 onder de noemer ‘November Nineties’. Niet alleen de grote hits maar ook de minder bekende nummers komen deze avond voorbij.

Veel vaste programmaonderdelen, zoals ‘De Muziekgeschiedenis’ (rond 22.35 uur), ‘De plaat en z’n verhaal’ met Bart van Leeuwen (rond 23.11 uur), ‘De Tandenpoetsdansplaat’ (rond 23.40 uur) en ‘Aalsmeer Easy’ (laatste gedeelte) staan in het teken van de muziek uit de Nineties. Volg ‘Aalsmeer by Night’ op Facebook en luister donderdagavond ‘van acht tot middernacht’ rechtstreeks via kabel, ether, Radio Aalsmeer TV of via www.radioaalsmeer.nl. De uitzending terugluisteren kan ook via diezelfde website.

Gepubliceerd: 15 november 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×