Onrust in Aalsmeer-Oost

Aalsmeer – In Aalsmeer-Oost is het donderdagavond 25 november enige tijd onrustig geweest. Een oproep via sociale media om te protesteren tegen de coronamaatregelen zorgde ervoor dat de politie in actie diende te komen. Er werd o.a. zwaar vuurwerk afgestoken en uiteindelijk werd er één persoon aangehouden.

Via sociale media werden mensen opgeroepen naar Nieuw Oosteinde te komen en vuurwerk mee te nemen. De politie was zichtbaar aanwezig en reed rond met busjes met agenten en surveilleerde met extra eenheden door de wijk. Desondanks werden er met enige regelmaat harde knallen gehoord. In de Karperstraat hield de politie drie jongens staande waarvan er één in het bezit was van Cobra’s (zwaar en illegaal vuurwerk). Deze jongen is aangehouden voor het verstoren van de openbare orde.

Gepubliceerd: 25 november 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×