Bazar Experience levert € 8325,11 op

Aalsmeer – Zaterdag 20 november was de Bazar Experience van de Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer. Traditiegetrouw houdt deze gemeente ieder jaar een grote inzameling voor goede doelen. Dit jaar wederom online, toch is de bazarcommissie heel tevreden.

“De veiling verliep goed en we hebben veel donateurs blij gemaakt, maar het aller-, allerbelangrijkste is toch dat we een bedrag van €8325.11 opgehaald hebben voor de goede doelen”, zegt Jaap van Leeuwen van de bazarcommissie.
Het spektakel begon om half elf en bij de bloemenkraam liep het voor de opening al lekker. Tijdens de onlineveiling werd lustig geboden. Geen enkel item bleef onverkocht, mede dankzij de veilingmeesters; zij spraken meer dan drie uur aan een stuk. Naast de veiling was er ook de verloting van mooie prijzen onder de donateurs en werd de grote quilt verloot.

OSA verdubbeld opbrengst
De opbrengst van € 8325,11 is, gezien de omstandigheden, erg goed en alles komt ten gunste van het adoptiefonds Doopsgezind wereldwerk, waterwerk in Tanzania, Hart4onderwijsNepal, Stichting Vrienden van Mikondo en de Stichting SAM.
De opbrengsten voor de internationale doelen worden verdubbeld door OSA. “Elke euro worden er dan twee, dat maakt het nóg fijner”, zegt Jaap van Leeuwen. “Ook dit jaar gaat alles in zijn geheel naar de goede doelen, zij kunnen echt alle steun gebruiken. Juist nu. Doneren kan daarom ook nog steeds op het bankrekeningnummer IBAN: NL47 RABO 0300 1219 62 van de Doopsgezinde Gemeente.”

Gepubliceerd: 25 november 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×