Ook Kudelstaart heeft een wijkblad

Kudelstaart – Een verrassing voor Kudelstaart: het heeft nu een eigen wijkblad. Het handzame blad op A5-formaat komt elk kwartaal uit en afgelopen maand verscheen de eerste editie. Het boekje heeft een magazine-achtige uitstraling en informeert kortgezegd over het reilen en zeilen in Kudelstaart. Welke sportclubs zijn er? Wat is typisch Kudelstaarts? Welke kunstwerken zijn er in het dorp? Wat voor winkels zijn er? Elk seizoen komt er een nieuw blad uit, zoals de naam als zegt: alleen voor Kudelstaart, immers ‘een wijk’ van gemeente Aalsmeer.

Initiatiefnemers zijn Mandy van der Zwaard en Joke van der Zee, respectievelijk uitgever van onder andere A&K Thuis en tekstschrijver. Op dinsdagmiddag 2 november presenteerden zij het eerste wijkblad van Kudelstaart aan burgemeester Oude Kotte. Het wijkblad valt bij alle Kudelstaartse inwoners op de deurmat. De volgende editie verschijnt op 1 februari.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 9 november 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×