Sinterklaas opent nieuw kinderprogramma 'EchtWel'

Radio Aalsmeer is een nieuw jeugdprogramma rijker! ‘EchtWel’ wordt de maandelijkse talkshow voor kinderen, waarbij programmamaker Esther Sparnaaij iedere eerste donderdag van de maand om 19.00 uur een uurtje in gesprek gaat met echte praatjesmakers over van alles en nog wat. Het programma is voor alle kinderen van vier tot achttien jaar die een leuk verhaal hebben en Esther vindt het super leuk als het Echt Nieuws is. Wil jij graag komen praten, stuur dan een mail naar esther@radioaalsmeer.nl

De eerste uitzending van ‘EchtWel’ is donderdag 2 december om 19.00 uur. Dit radioprogramma wordt feestelijk geopend door niemand minder dan Sinterklaas zelf. Hij schuift een uur lang aan bij Esther en je kunt alles live volgen via het TV-kanaal van Radio Aalsmeer of de website. Het allerleukste is dat je ook een vraag mag sturen naar Sinterklaas. Voorwaarde is alleen dat je moet wonen in Aalsmeer of Kudelstaart en op de basisschool zit. De leukste vragen komen in de uitzending en misschien belt Sint jou wel even op! Mail jouw vraag met papa of mama naar esther@radioaalsmeer.nl.

Gepubliceerd: 23 november 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×