Snoeiboot kiest op 20 november weer ruime sop

Aalsmeer – Op zaterdag 20 november vaart de snoeiboot voor de laatste keer dit jaar uit. Eilandeigenaren op de Westeinderplassen kunnen dan weer hun snoeihout gratis en op een verantwoorde manier afvoeren.

De boot ligt weer op de vertrouwde locaties:
09.00 uur – 12.00 uur: Schuilhaven de Winkel aan de Grote Poelzijde
13.00 uur – 16.00 uur: Baggerdepot Otto aan de doorgang Grote Brug

Overhangend groen
Particuliere eilandeigenaren zijn verplicht hun overhangend groen boven het water van de sloten en vaarwegen te snoeien. Om daarbij te helpen, biedt de gemeente eigenaren de mogelijkheid om op zaterdag 20 november 2021 hun snoeiafval gratis af te voeren.
Bedrijfsafval, zoals seringenhout en -kluiten, wordt niet geaccepteerd. Als de boot op de aangegeven tijd niet aanwezig is, is deze waarschijnlijk even aan het lossen. Hij komt dan zo snel mogelijk weer terug.

Voor meer informatie over de takkeninzameling en de snoeiboot kunt u contact opnemen met de servicedesk Amstelveen/Aalsmeer via telefoonnummer (0297) 387575  of stuur een mail naar info@aalsmeer.nl,

Gepubliceerd: 10 november 2021 om 0:19 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×