VVD onthult kieslijst gemeenteraadsverkiezingen

Aalsmeer – De gemeenteraadsverkiezingen komen steeds dichterbij en dus maken steeds meer politieke partijen hun kieslijst bekend. Zo ook de VVD. Onder het mom ervaring en vernieuwing zijn er nieuwe en vertrouwde namen op de lijst terug te vinden. Naast o.a. lijsttrekker Dirk van der Zwaag, Marjanne Vleghaar en Erik Abbenhues zien we enkele nieuwe kandidaten.  Oud- politiecommandant Jan Bouwmeester staat op nummer drie en wil een duidelijk geluid op Schiphol blijven voeren. Sissi Mijwaart, werkzaam en ervaren in de zorg is de hoogste nieuwkomer op positie vier van de lijst. Verder vinden we nieuwkomer Joost de Vries op plaats zes.

Maar ook Emile de la Haye,  Chrisje Simon-van Oosterhout,  Marc Vergoossen (terug van weggeweest) Jochem van Leeuwen en lijstduwer Teun Treur staan op de kieslijst.  Dirk van der Zwaag: ”Met deze lijst kiest de lokale VVD voor ambitie met ervaring en vernieuwing. Het zijn kandidaten die Aalsmeer-Kudelstaart kennen, betrouwbaar zijn en verbinders zijn. Dat is belangrijk, want we moeten het samen doen!”

Al eerder maakte de partij bekend dat Robert van Rijn kandidaat-wethouder voor de VVD is.

Gepubliceerd: 29 november 2021 om 23:20 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×