Burgemeester Oude Kotte roept op tot verdraagzaamheid

Aalsmeer – Vanuit het Aalsmeerse raadhuis vraagt burgemeester Gido Oude Kotte in deze ingewikkelde tijd inwoners verdraagzaam te zijn naar elkaar en wenst iedereen een hoopvol, gezond en gezegend nieuwjaar. Hij roept op om aan uw naaste te denken en u aan de basiscoronaregels te houden en als belangrijkste: blijf thuis bij klachten. Tevens geeft Oude Kotte aan dat de gemeente haar best zal doen zoveel mogelijk leuke activiteiten te organiseren en steekt daarmee alle vrijwilligers een hart onder de riem. Tenslotte vraagt hij rekening te houden met de hulpdiensten tijdens de jaarwisseling. Bekijk in de onderstaande video zijn eindejaarsboodschap.

Gepubliceerd: 30 december 2021 om 12:54 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×