Erna van den Heuvel stopt met Pramenrace

Aalsmeer – Na 22 jaar stopt Erna van de Heuvel als organisator van de Aalsmeerse Pramenrace. Op 1 januari zal zij het voorzitterschap overdragen aan Arnaud Brouwer. Van de 22 jaar als bestuurslid, was Erna maar liefst 15 jaar voorzitter.

“Met heel veel plezier kijk ik terug op geweldige momenten die wij hebben gecreëerd voor de Aalsmeerse Pramenrace” aldus Van den Heuvel die ook alle sponsoren bedankt. “Ik weet zeker dat Arnaud met zijn team in september weer een geweldige race gaat neer zetten.”

Erna van den Heuvel was sinds 2000 officieel SPIE bestuurslid, eerst als pr-dame en later als voorzitter van de Stichting Pramenrace In Ere (SPIE).

Gepubliceerd: 30 december 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×