Vijf prijswinnaars lichtjeswandeling

Aalsmeer – Een lichtpuntje in deze donkere dagen waarin veel evenementen en bijeenkomsten geen doorgang kunnen vinden, was de ‘lichtjeswandeling’ rondom kinderboerderij Boerenvreugd. Dit bleek een enorm succes. Veel wandelaars hebben de afgelopen weken een rondje boerderij gewandeld.

Kinderen konden op zoek naar letters en moesten met de letters een woord maken. “Kerstboom” was het woord dat gevonden moest worden. Maar liefst 214 kinderen hadden het woord goed en uit alle juiste inzendingen heeft  OTT boerin Britt vijf prijswinnaars getrokken. Wessel, Jip, Jari, Jaeden en Tess hebben op de kinderboerderij hun prijs opgehaald. Voor de winnaars had Boerenvreugd een superleuke knuffelezel als prijs.

Vanwege de coronamaatregelen is de kinderboerderij momenteel helaas gesloten t/m 14 januari 2022.

Gepubliceerd: 31 december 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×