Click & thuisbezorgen in Aalsmeer

Aalsmeer – Door de nieuwe coronamaatregelen is Nederland weer in een lockdown terechtgekomen. Helaas is het niet meer mogelijk om je kerstinkopen te doen bij de lokale ondernemers, maar vele winkels doen er alles aan dat jij je cadeaus online kan bestellen. Dus koop lokaal!

Pop-Up Aalsmeer zorgt er vervolgens voor dat jouw bestelling thuisbezorgd wordt van de winkels die meedoen aan de Decemberkalender. Wat zij hiervoor vragen is om een lootje van 5 euro te kopen voor de Decemberkalender. Hiervan gaat 4 euro naar de Voedselbank Aalsmeer/Kudelstaart. Daarmee steun je meteen ook de Voedselbank en heb jij jouw cadeaus op tijd binnen voor de feestdagen.

De eerste pakketjes zijn maandag 20 december al opgehaald en bezorgd!

Foto: Facebook Pop-Up Aalsmeer

Gepubliceerd: 20 december 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×