Het Tuinhuis gaat uitbreiden

Aalsmeer – Restaurant Het Tuinhuis bestaat sinds 2015 en wordt sindsdien drukbezocht. Met name in de wintermaanden is de binnenruimte te klein om aan de vraag te voldoen. In overleg met Tuinhuis-uitbater Nicky van Es heeft de Historische Tuin daarom besloten tot een uitbreiding. Deze wordt gerealiseerd in de vorm van een glazen overkapping van een groot deel van het terras.

De binnenruimte wordt hierdoor meer dan verdubbeld. Bij warm weer kan de wand aan de Brandewijnsloot helemaal worden opengezet, waardoor het gevoel van buiten zitten behouden blijft. Ook blijft er ruimte voor enkele tafels naast de aanbouw. Het ontwerp is van architect Richard Pannekoek, die ook het bestaande gebouw ontwierp. Volgens planning zijn de meeste bouwwerkzaamheden eind januari klaar.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 20 december 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×