'December Zeroes' in extra lange 'Aalsmeer by Night'

Donderdag 23 december is er weer een extra lange ‘Aalsmeer by Night’ op Radio Aalsmeer. Deze avond duikt presentator Meindert van der Zwaard vanaf 20.00 uur weer in de muziek uit de jaren 00 tijdens de ‘December Zeroes’.

Er gebeurde heel wat in de roemruchte periode 2000-2009. Pokemon was een hit, Obama werd verkozen tot president van de VS en Idols en X-Factor trokken een miljoenenpubliek. Maar ook werd de euro ingevoerd, maakte de mobiele telefoon een ware opmars en gaven Willem-Alexander en Maxima elkaar het ja-woord. De zeroes worden ook gekenmerkt door behoorlijk veel verschillende muziekstromen. Dance, hip-hop, Latin, pop, noem het maar op. De leukste en opmerkelijkste muziek uit het tijdperk 2000-2009 (niet alleen de grote hits maar ook de minder bekende nummers) komen deze avond voorbij.

Volg ‘Aalsmeer by Night’ op Facebook en luister donderdagavond ‘van acht tot middernacht’ rechtstreeks via kabel, ether, Radio Aalsmeer TV of via www.radioaalsmeer.nl. De uitzending terugluisteren kan ook via diezelfde website.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 21 december 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×