Herhaling 'Echt Esther' met de burgemeester

Door familieomstandigheden heeft Esther Sparnaaij donderdag 23 december geen live uitzending van ‘Echt Esther’. Maar om 19.00 uur wordt de leuke uitzending van vorige week opnieuw uitgezonden waarin de burgemeester te gast was in de radiostudio.

In deze herhaling hoor je van alles over de man achter de ambtsketting en leer je Gido Oude Kotte, die als jongetje avonturier wilde worden, beter kennen. Hij vertelt onder andere over zijn jeugd, zijn sportieve hobby’s, zijn huiselijke rituelen met jonge kinderen en natuurlijk hoe hij het burgemeesterschap ervaart. Ook hoor je zijn favoriete muziek en hij gaf nog een mooie boodschap mee aan alle inwoners van Aalsmeer.

Truus Oudendijk leest haar column over het Waterfront voor en wilde van de burgervader graag weten hoe hij samen met zijn vrouw alle ballen in het gezin hoog weet te houden.

 

Gepubliceerd: 21 december 2021 om 9:52 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×