Fysiotherapeute Ellen Gribling in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag ontvingen Elbert Huijts en zijn zoon Olaf als stand-in techneut de Aalsmeerse Heidi Wegman. De verzorgende in de thuiszorg begon na haar schooltijd in het zorgcentrum Aelsmeer. Toch begon de creativiteit bij haar te kriebelen en volgde zij een opleiding interieur- en vastgoedstyling. In januari van dit jaar is zij haar eigen bedrijfje gestart: Woonstyling Aelsmeer. “Dit heeft mij veel positieve energie opgeleverd”, vertelde Wegman die ook graag zingt, zowel thuis als in de kerk.

Natuurlijk is Heidi ook weer opzoek gegaan naar een volgende gast in ‘Door de Mangel’. Het Zaai-project bracht haar bij haar buddy Ellen Gribling. Zij is bezig met haar bedrijf ‘Pure Flow Coaching’. Heidi wil graag van haar weten wat zij haar klanten te bieden heeft en hoe zij te werk gaat. Het anwootd op deze vraag en meer hoor je aanstaande maandag 20 december vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 18 december 2021 om 22:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×