'DownTown Radio' in gesprek met twee Teddy’s

Zaterdagmiddag om 14.00 uur gaan Dennis Wijnhout en Ilse Zethof bij ‘DownTown Radio’ bellen met Ingrid Kranenburg van Teddy’s, waaruit DownTown Ophelia ‘geboren’ is. Dit is haar laatste weekend, want ze heeft de winkel verkocht. Hoe blikt ze terug op al die jaren en vooral op de grote droom die ze had voor mensen met een beperking.

Petra Meijer en Jacco Jongkind zetten Teddy’s voort in de Zijdstraat en hebben net de sleutel gekregen. De programmamakers gaan ze vragen naar hun grootste plannen, ook voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

En in de studio is Erik Eijsbouts weer gezellig te gast. Hij laat zijn favoriete top 3 horen en dat gaat zeker een feestje worden!

Foto: Desiree Vreken

Gepubliceerd: 14 december 2021 om 19:48 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×