Eerste jaaroverzicht in extra lange 'Aalsmeer by Night'

Donderdag 16 december is er weer een extra lange ‘Aalsmeer by Night’ op Radio Aalsmeer. Tussen 20.00 en 22.00 uur presenteert Meindert van der Zwaard een eerste jaaroverzicht.
Deze twee uur een klein overzicht van muzikanten die overleden zijn in 2021. Ook in het afgelopen jaar moesten we afscheid nemen van bekende en minder bekende zangeressen, zangers en muzikanten. In dit overzicht hoor je informatie over de betreffende artiesten en wordt van veel van hen hun muziek gedraaid waarmee hij of zij bekend is geworden.

Tussen 22.00 en 24.00 uur hoor je het derde deel van de ‘December Zeroes’: de leukste en opmerkelijkste muziek uit het tijdperk 2000-2009. Niet alleen de grote hits maar ook de minder bekende nummers uit de jaren 00 komen in deze aflevering weer voorbij.

Volg ‘Aalsmeer by Night’ op Facebook en luister donderdagavond ‘van acht tot middernacht’ rechtstreeks via kabel, ether, Radio Aalsmeer TV of via www.radioaalsmeer.nl. De uitzending terugluisteren kan ook via diezelfde website.

Foto: pixabay

Gepubliceerd: 14 december 2021 om 15:57 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×