'Echt Esther' in gesprek met de burgemeester

Esther Sparnaaij gaat donderdagavond om 19.00 uur in een persoonlijk gesprek met burgemeester Gido Oude Kotte, want wie is de man achter de ketting? We weten al dat hij een goede relatie heeft met Sinterklaas, ze maakten samen al een aantal gezellige filmpjes.

Op 16 april 2019 werd hij geïnstalleerd als burgemeester van Aalsmeer en in juli van dat jaar is de burgervader met zijn gezin naar Aalsmeer verhuisd. Hij is getrouwd en vader van een dochter en een zoon. Maar dat is natuurlijk de recente geschiedenis, waar komt hij vandaan en wat doet hij het liefste als de gemeente hem niet nodig heeft? Probeert hij alle lokale producten? Wat vindt hij het leukste aan Aalsmeer en voelt het gezin zich hier inmiddels thuis?

Dat en natuurlijk zijn favoriete muziek hoor je donderdag 16 december om 19:00 uur bij Echt Esther via www.radioaalsmeer.nl. Heb je een leuke vraag? Mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl

Foto: burgemeester Gido Oude Kotte

Gepubliceerd: 14 december 2021 om 15:35 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×