Doe sociaal en koop ook online lokaal

Aalsmeer – Na een gezellige Kerstshopping-zaterdag in Aalsmeer Centrum moesten de horeca, kappers en niet essentiële winkels hun deuren weer sluiten. Geen koopzondag en niet de gezelligheid in hun zaak met klanten die nog een feestelijke outfit of een cadeautje komen kopen. Maar de meeste ondernemers zijn niet gesloten voor bestellingen.
De tijd van ‘Click & Collect’, etalageshoppen, etaleren op social media, bezorgen en creatief zijn is weer aangebroken. Steun je lokale ondernemer door bij hen te blijven kopen. Er zijn veel mogelijkheden om dit te doen. Op www.aalsmeercentrum.nl vind je een overzicht met daarop de winkels die een webshop hebben.

Stickertjesactie
Tot en met vrijdag 24 december kun je nog stickertjes krijgen bij iedere bestede €10,- bij één van de deelnemende ondernemers in Aalsmeer Centrum. Vraag erom bij je bestelling of aankoop. Volle spaarkaarten kun je inleveren t/m 31 december bij de ondernemers die aan deze actie meedoen.

Mooiste etalage
Veel ondernemers hadden extra hun best gedaan om hun etalage in kerstsferen te steken. ‘Kerstmeisjes’ Fleur en Romana hebben ze beoordeeld en ze vonden de etalage van Bloembinderij Raymond de mooiste. De etalages van Slagerij Maarse, De Wereldwinkel, Boekhuis Aalsmeer en Jipswinkeltje kwamen ook in hun top 5.

Foto: Dorst Mijdrecht

Gepubliceerd: 21 december 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×