Man doodgeschoten in Amstelveen

Amstelveen – In de Wieringerstraat in Amstelveen is woensdagochtend 22 december rond 10.50 uur een 56-jarige man. Er zouden 7 schoten zijn gelost. De man zou Itzhak Meiri uit Almere zijn, een bekende van de politie. Eerder liet de politie nog weten dat de persoon aanspreekbaar was afgevoerd per ambulance. Korte tijd daarna is hij aan zijn verwondingen overleden in het ziekenhuis.

Middels een burgernet werd gevraagd om uit te kijken naar een man twintig jaar, hij is 1.80 lang zwarte blouse en spijkerbroek en een zwarte Beanie Muts. De verdachte is nog niet aangetroffen. De politie kwam met veel eenheden ter plaatse, de straat werd afgezet en de politie doet uitgebreid onderzoek. Ook een flat aan de Flevolaan is door de kogels geraakt.

Foto: VLN-Nieuws

Gepubliceerd: 22 december 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×