Kerstpuzzeltochten in Kudelstaart

Kudelstaart – Lekker naar buiten en niet steeds op je telefoontje kijken, maar speuren naar leuke figuurtjes.  Dat kan de jeugd die eerder de kerstvakantie in gingen dan gebruikelijk, doen in Kudelstaart. De speurtocht is bedacht in het kader van het 888 jaar bestaan van Aalsmeer en om iedereen even naar buiten te laten gaan. Lekker speuren, voor jong en oud. Er is voor deze wijk gekozen vanwege de scholen en de kinderrijke buurt. De veertien figuurtjes met een kerstbal waarnaar gezocht moet worden, hangen bij mensen in de tuin en achter ramen. Helaas was dit noodzakelijk omdat eerdere figuren verdwenen en kapot gemaakt werden.

Er is een speurtocht is uitgezet in het winkelcentrum van Kudelstaart en het Ad Verschuerenplein (het plein tussen het Nobel- en Boerhaavehof in) en in de wijk rond de Zonnedauwlaan. Dus daar goed zoeken in de etalages, de appartementen en tuinen dan worden de figuurtjes vanzelf gespot. Je hebt alleen een pen, papier en een goede speurneus nodig. De route vind je op de Facebook-pagina ‘Je bent Kudelstaarter als…’

Gepubliceerd: 23 december 2021 om 21:52 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×