KCA sluit ook voorlopig de deuren

Aalsmeer – Ook de culturele sector van Aalsmeer is geraakt door de huidige lockdown maatregelen. Het team van de stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer laat weten de deuren door de huidige maatregelen tot en met zondag 16 januari 2022 te moeten sluiten. Zowel de cabaret voorstellingen in Cultureel Café Bacchus en de Oude Veiling, alsook het bezoeken van de expositie “Beestenboel” in het Oude Raadhuis zijn hierdoor tot en met 16 januari 2022 komen te vervallen.

Reeds gekochte toegangskaarten voor de voorstellingen van Bob & Gon op 15 en 16 januari voor blijven geldig voor een nog nader te bepalen alternatieve datum. De voorstellingen vanaf half januari blijven vooralsnog in de agenda staan tot er meer duidelijkheid is over de huidige restricties vanuit het kabinet.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Kunst en Cultuur Aalsmeer en Facebook.

Gepubliceerd: 24 december 2021 om 12:08 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×