Verlichte kerstauto's toeren door regio: nieuwe traditie?

Aalsmeer/Kudelstaart – Donderdagavond 23 december reed een stoet verlichte ‘kerstauto’s’  door de regio. Inwoners van Aalsmeer, Kudelstaart en Uithoorn werden verrast door deze variant van de verlichte botenshow op vier wielen. Het idee ontstond bij een aantal jongeren vorig jaar om zo een beetje licht in de donkere (corona-)tijdens te brengen. Waren het vorig jaar nog acht verlichte auto’s, dit jaar waren het meer dan 25 met kerstverlichting versierde auto’s die door de regionale straten reden.

De deelnemers kregen vele positieve reacties. De actie is voor al bedoeld om de (eenzame) ouderen in deze tijden een hart onder de riem te steken. Is hiermee een nieuwe traditie geboren? In ieder geval leverde dit leuke plaatjes op.

Foto: Ria Scheewe

Gepubliceerd: 24 december 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×