Lichtjeswandeling rond kinderboerderij Boerenvreugd

Aalsmeer – Na het succes van vorig jaar is er ook dit jaar weer een gezellige lichtjeswandeling bij kinderboerderij Boerenvreugd. Rondom de boerderij ligt een mooi wandelpad. De vrijwilligers van Boerenvreugd hebben kerstitems op het boerderijterrein geplaatst die vanaf het wandelpad goed te zien zijn. Alle items zijn verlicht en de wandeling is dan ook het leukst als het donker is. De route kan van 11 december t/m 26 december gelopen worden. De wandeling start bij het pad naast de hoofdingang van de boerderij aan de Beethovenlaan 118 in Aalsmeer.

Letters zoeken
De route is met kleine kinderen goed te lopen. Voor de kinderen zit er nog een extraatje aan de wandeling. Bij ieder kerstitem staat een letter. De letters samen vormen een woord. De wandelkaartjes waarop de oplossing kan worden genoteerd kunnen vanaf de facebookpagina van Boerenvreugd of vanaf www.boerenvreugd.nl thuis worden uitgeprint. Er zijn ook wandelkaartjes verkrijgbaar in de boerderijwinkel. De winkel is open van dinsdag t/m vrijdag van 13.30 tot 16.30 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.30 uur. De kinderen kunnen hun oplossing aan het einde van de route in de brievenbus van de kinderboerderij doen. Ze maken dan kans op een leuk prijsje.

Er zijn geen kosten verbonden aan de wandeling, maar een donatie via de QR-code wordt zeer op prijs gesteld. De QR-code is terug te vinden op de wandelkaart.

Richtlijnen RIVM
Uiteraard wordt iedereen geacht zich aan de RIVM richtlijnen in verband met het coronavirus te houden. Op drukke momenten wordt het publiek geadviseerd later terug te komen en de route op en ander rustiger tijdstip te lopen.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 12 december 2021 om 13:47 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×