Marion Weij in laatste ‘Door de Mangel’ van 2021 

Op maandag 20 december ontvingen Elbert Huijts en technicus Edgar van Hazendonk de Uithoornse van geboorte Ellen Gribling. Tegenwoordig woont de vrolijke, eerlijke en sociale fysiotherapeut in Aalsmeer in een huis waar ze nooit meer weg wil. Via Amerika en een studie fysiotherapie kwam zij uiteindelijk in de maatschap van een praktijk die tegenwoordig gehuisvest is in het gezondheidscentrum Zwarteweg. Sinds kort is zij echter ook gediplomeerd Life Coach en coacht zij m.n. vrouwen tussen de 35 en 55 jaar.

Volgens de opzet van het programma heeft ook Ellen een opvolger gezocht. In de laatste uitzending van 2021 zal Marion Weij aan schuiven in de studio als 330e gast. “Een zeer bevlogen enthousiaste dame met een mooi beroep”, aldus Gribling. Zij ontzorgt mensen in hun laatste levensfase en helpt hen o.a. bij het schrijven van teksten en het samenstellen van een memorybox.  Ook heeft zij een fantastisch idee voor Allerzielen 2022. Ellen wil graag weten hoe zij op het idee is gekomen. Het antwoord op deze vraag en meer hoor je aanstaande maandag 27 december vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Jean Haasbroek

Gepubliceerd: 21 december 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×