Terugkijken en bezinnen

Met de grootste hits allertijden op de achtergrond en herinneringen aan dit jaar in het hoofd, bedacht de redactie van ‘Echt Esther’ wat er dit jaar moet terugkomen in het jaaroverzicht van Radio Aalsmeer in 2021.

Wat is er allemaal in Aalsmeer gebeurd? Recent bracht onze koning een bezoek aan Aalsmeer. De realisatie van het Westeinder Waterfront, het voedselbos en de herinrichting van de Burgemeester Kasteleinweg en noem maar op.

Frank Bunnik koos de leukste muziek uit dit jaar. Samen met voorzitter Constantijn Hoffscholte en radiocollega Ilse Zethof presenteert Esther Sparnaaij donderdag 30 december om 19:00 uur het 2021 jaaroverzicht.

Heb jij nog een tip? Mail uiterlijk 29/12 naar esther@radioaalsmeer.nl.

Foto: Rein van der Zee (A&K Thuis)

Gepubliceerd: 28 december 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×