‘Door de Mangel’ gaat koffiedrinken met Die2Kado

Op maandag 10 januari ontving het team van de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ de creatieve, gedreven en zorgzame Mary Been. De in Bovenkerk opgegroeide Kudelstaartse leerde haar man kennen via één van banen die zij heeft gehad. Toen zij in 2020 door corona haar toenmalige baan kwijtraakte, ging zij niet bij de pakken neerzitten en maakte van haar hobby haar werk. Nu maakt zij 3D-tekeningen van allerlei tuinobjecten. “Ik visualiseer de ideeën van mijn klanten”, aldus de ontwerpster, die ook emotioneel kan worden van mooie muziek. Ze heeft zelfs een tattoo laten zetten om dat te bekrachtigen.

Ook Mary is op zoek gegaan naar een opvolger voor komende maandag. Zij heeft er zelfs twee gevonden: Esther Versteeg en Diana Braam. “Zij zijn niet zo heel lang geleden een cadeauwinkeltje met koffiehoekje begonnen in Kudelstaart: Die2kado.” Helaas kan slechts één van beide naar de studio komen, maar heeft Mary toch een vraag voor beiden: “Met wie zouden jullie graag een bakkie koffie willen drinken?” Het antwoord op deze vraag en meer hoor je aanstaande maandag 17 januari vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Esther Versteeg (links) en Diana Braam

Gepubliceerd: 11 januari 2022 om 12:30 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×