Flower Art Museum vanaf donderdag weer open

Aalsmeer – De lockdown voor de cultuursector is eindelijk voorbij en dit betekent dat het Flower Art Museum vanaf donderdag 27 januari weer te bezoeken is. De tentoonstelling Floribunda is verlengd en nog tot eind februari te zien.

Floribunda is een overzichtstentoonstelling met het werk van kunstfotograaf Dennis A-Tjak. De ruim honderd bloemportretten geven een impressie van zijn veertigjarige loopbaan waarin bloemen altijd het hoofdonderwerp zijn geweest. In het oog springende series als ‘Royal Flowers of the Netherlands’ en ‘Indische Pracht’ behoren tot de hoogtepunten in zijn werk. Ook zijn er coproducties te zien van A-Tjak met Rob de Heer en Inga Bečka. Tevens wordt het solowerk van De Heer en Bečka getoond.

Het Flower Art Museum is gevestigd aan Kudelstaartseweg in Aalsmeer. Openingstijden: donderdag t/m zondag van 13-17 uur. De entree is €6, museumkaarthouders krijgen 50% korting en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. Mondkapje en coronabewijs zijn verplicht, vooraf reserveren is niet nodig.

Foto: Dennis A-Tjak

Gepubliceerd: 26 januari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×