Flower Art museum zaterdag open

Aalsmeer – In Aalsmeer luiden winkeliers en de horeca zaterdag 15 januari de noodklok over de gevolgen van de lockdown. Zoals het er nu naar uitziet zal de cultuursector gesloten blijven. Het Flower Art Museum laat het hier niet bij zitten en opent daarom ook haar deuren als protest.

Zaterdag 15 januari tussen 13.00 en 17.00 uur is iedereen welkom in het kunstmuseum in Aalsmeer. Er wordt deze dag geen entree gevraagd, wel kunnen bezoekers een donatie doen. De veiligheidsmaatregelen dienen wel in acht te worden genomen en bij de deur wordt een coronabewijs gevraagd. In het museum is alle gelegenheid om anderhalve meter afstand te houden.

Net als vele andere musea is het museum sinds de corona-uitbraak al tien maanden gesloten geweest, verdeeld over vier lockdowns. Naast de schade voor het museum, zijn ook kunstenaars, medewerkers en vrijwilligers de dupe.  Het museum wil met de openstelling aandacht vragen voor deze situatie en benadrukken dat cultuur veilig te bezoeken is.

Foto: Archieffoto

Gepubliceerd: 14 januari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×