Horeca roept kabinet op: winkels open = horeca open

Aalsmeer – Samen in lockdown, betekent ook samen uit de lockdown, want we doen het tenslotte samen! Dat is het statement van Horeca Nederland afdeling Amstelland waar horecaondernemers in Aalsmeer onder vallen. Voor de horeca is de derde lockdown in twee jaar tijd een enorme dreun, los van alle overige beperkingen die de branche zijn opgelegd. Volgens de afdeling staan horecaondernemers al twee jaar voor de grootste uitdagingen van hun bestaan en worden deze alsmaar groter.

Nu duidelijk is dat Omikron veel minder ziekmakend is dan eerder werd aangenomen, is dit het moment na de winkels ook de horeca uit de lockdown te halen. De horecaondernemers kunnen als geen ander inspelen op de anderhalve meter maatregel waardoor het veilig is om de horeca te bezoeken.

De horeca roept het nieuwe kabinet daarom op om niet voor haar verantwoordelijkheid richting de samenleving weg te lopen, maar verantwoordelijkheid te nemen. Haal de samenleving weer van het slot. De afdeling Amstelland van KHN is ervan overtuigd dat, vanaf 15 januari, zowel de horeca als de detailhandel op een veilige manier open kunnen!

Foto: Archieffoto

Gepubliceerd: 14 januari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×