Online workshop bij de bieb: Kamerplantpoëzie

Amstelland – Schrijf jouw gedicht over een kamerplant onder leiding van woordkunstenaar Meliza de Vries van de Bibliotheek Amstelland op 25 januari vanaf 20.00 uur. Met speelse schrijfoefeningen creëer je je eigen tekst. Over welke kamerplant jij gaat schrijven is een verrassing.

De natuur is het thema in de Poëzieweek 2022. Niet zozeer de ver-weg-natuur of de hoge-bergen-natuur, maar wel de vergeet-me-nietjes-natuur, de wandel-je-mee-natuur, de laten-we-samen-over-een-beekje-springen-natuur. En welke natuur is nog dichterbij? Jouw kamerplant!

Stuur een mailtje naar m.de.vries@debibliotheekamstelland.nl om de naam van een kamerplant te ontvangen. Tijdens de workshop ga je hiermee aan de slag. Natuurlijk mag je jouw plant al een beetje beter leren kennen, door er wat informatie over op te zoeken. Wanneer je je hebt aangemeld, ontvang je een ZOOM-link om online deel te nemen aan de workshop.

Deelname is gratis, graag wel aanmelden: debibliotheekamstelland.nl

Gepubliceerd: 14 januari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×